Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thalia deco City & Beach Hotel

de la
502  399 
Tarif / persoana
* perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Thalia Hotel Hersonissos 3*

Localizare: situat in partea de est a orașului Hersonissos, la 500 de metri de centrul orașului, la 70 de metri de mare și la doar 10 minute de mers pe jos de satele pitorești Koutouloufari, Piscopiano și vechiul Hersonissos.

Facilitati hotel: o pisicina, parcare, cocktail bar, mese de biliard si TV prin satelit, Wi-Fi, seif, spălătorie, aer condiționat, sezlonguri, bar, terasă la soare, grădină, bilete la atracții sau spectacole, tur sau curs despre cultural ocală,tururi cu bicicleta, bibliotecă, inchirieri biciclete, teren de golf (la maxim 3 km), cafenea la proprietate, restaurant, umbrele și șezlonguri la plajă, prosoape de plajă/piscină, sală de fitness, masaj, babysitting, serviciu de călcătorie, curătătorie chimică, spălătorie, magazin de suveniruri.

Facilitati contra cost: seif, spălătorie, aer condiționat, bilete la atracții sau spectacole, tur sau curs despre cultura locală, tururi cu bicicleta, inchirieri biciclete, teren de golf, umbrele de plajă, masaj, babysitting,serviciu de călcătorie, curătătorie chimică, spălătorie.

Facilitati camera:pat matrimonial sau twin, baie privată, tv, minibar, seif, ferestre izolate fonic, uscător de păr, radio si balcon cu vedere la stradă, la mare sau la munte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.