Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Gale Cascais

   Cascais, Portugalia

de la
1319 
Tarif / persoana
* perioada 02.08.2024 - 09.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL VILA GALE CASCAIS
Vila Gale Cascais situat la doar 5 minute de centrul orasului, este alegerea perfecta pentru o vacanta de familie sau un eveniment de afaceri. Relaxati-va in confortul uneia dintre cele 233 de camere spatioase sau profitati de oportunitatea de a vizita cel mai mare cazinou din Europa - Cazinoul din Estoril.
Tip masa:
Mic dejun / demipensiune / pensiune completa
Localizare HOTEL VILA GALE CASCAIS
Vila Gal?? Cascais situat la doar 5 minute de centrul orasului.
Plaja:
Plaja Tamariz este situata la o mica distanta de mers pe jos.
Dotari camere:
Camere dispun de baie proprie cu cada si uscator de par, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, TV, cablu TV, seif (contra cost), minibar (contra cost), balcon.
Facilitati HOTEL VILA GALE CASCAIS:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: piscina exterioara cu apa dulce, piscina pentru copii; sezlongurile, saltelele, umbrele si prosoapele pentru piscina sunt gratuite, sauna, bar „Winners”, pool bar „Maresia”, restaurant pentru mic dejun, parcare (gratuita); teren de joaca modern pentru copii. Nu ratati oportunitatea de a incerca Restaurantul Versatil, unde puteti gasi cele mai bune preparate din bucataria portugheza, combinate cu aromele de mare. Vila Gale Cascais poate fi punctul de plecare pentru amatorii de golf care se pot bucura de unul dintre cele 5 terenuri existente la distanta de 10 km.
Web: www.vilagale.pt

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.