Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Captain's Inn Hotel El Gouna

de la
638  459 
Tarif / persoana
* perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Hotelul se află la doar câteva secunde de plajă, în centrul localității El Gouna, într-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment - pentru turiști de la plajă - un punct de plecare ideal ca să-și cunoască mai bine locul de vacanță.

Dotări

Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 48 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Un garaj stă la dispoziție pentru parcarea mașinii. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Activități sportive multe și diverse, propuse la locul de cazare, ca de ex. ciclism/ciclism montan și contra cost partide de golf, pescuit și călărie oferă divertisment sportiv. Datorită unor sporturi ca plimbări cu banana, și, contra cost, kitesurfing, snorkelling și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Biliard în interior îi păstrează în formă pe clienții hotelului. Zona de relaxare oferă salon de înfrumusețare și terapii prin masaj (totul contra cost). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Unitatea de cazare dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun à la carte și o cină à la carte sau ca meniu fix garantează savori culinare zilnic. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie