Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lazuli Hotel Marsa Alam


Descriere

Lazuli Hotel Marsa Alam este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Marsa Alam, și oferă plajă privată, 2 piscine în aer liber și centru spa cu o gamă variată de servicii. Facilitățile de la Lazuli Hotel Marsa Alam includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele confortabile de la Lazuli Hotel Marsa Alam au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Lazuli Hotel Marsa Alam oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria italiană de la Lazuli Hotel Marsa Alam propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 5 baruri, dintre care unul la piscină și unul în lobby, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii spa. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu bar, unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Lazuli Hotel Marsa Alam dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Lazuli Hotel Marsa Alam amatorii de divertisment pot juca darts, biliard, boccia sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. La proprietate se poate juca de asemenea tenis de câmp. Lazuli Hotel Marsa Alam este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de snorkelling și scufundări.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogane cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de trezire.

Lazuli Hotel Marsa Alam dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Lazuli Hotel Marsa Alam se află la 17 km de Orașul El Quseir și la 45 km de Aeroportul Internațional Marsa Alam. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Lazuli Hotel Marsa Alam sunt: Reciful Akassia - 9,2 km, Divespot - Maheleg - 10,0 km, Abu Haroun Bay - 42,0 km.


Restaurante:
Casa Mia - Bucătărie: italiană, pizza, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Restaurant
Seif
Umbrele de soare
Teren de tenis
Darts
Aqua park
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Animatori
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Snorkelling - cu plata
Club pentru copii
Magazine
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Accesibil cu scaunul cu rotile
Parcare la proprietate
Concierge
Lobby bar
2 piscine exterioare
Serviciu de trezire
5 baruri
Ponton
Boccia
Sală de fitness
Baie cu cadă sau duș
Aer condiționat
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Terasă
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Volei pe plajă
Vedere la piscină
Plajă - la 20 m
Tenis de câmp
Asistență medicală
Șezlonguri
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Piscină pentru copii
Tobogane cu apă
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plajă
Loc de joacă în aer liber
Plajă privată
Bar la piscină
Saună - cu plata
Mașină de cafea
Fierbător
Baie turcească - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Grădină
Scufundări - cu plata