Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Marina este situat intr-o zona linistita, situat la 400 de metri de plaja cu nisip Grecian, la 900 de metri de centrul orasului Ayia Napa. Oaspetii vor gasi supermarketuri, restaurante si o statie de autobuz in fata hotelului. Aeroportul Larnaca este la 39 km. Hotelul Marina ofera o parcare privata gratuita.

FACILITATI
Acest hotel administrat de o familie ofera o piscina in aer liber, tratamente de masaj, un teren de tenis si o sala de gimnastica. Inconjurate de gradini exotice, camerele de la Hotelul Marina sunt spatioase si au un balcon privat.

RESTAURANT
Oaspetii se pot bucura de micul dejun tip bufet pe terasa. In fiecare seara este servita o cina tip bufet, cu o tematica diferita. Masa de pranz si gustari usoare sunt servite la barul de la piscina, iar meniuri a la carte sunt, de asemenea, oferite pentru masa de pranz si cina. Mancaruri vegetariene sau dietetice speciale sunt pregatite la cerere.

CAMERE
Fiecare camera de la Hotelul Marina are aer conditionat si este dotata cu TV prin satelit, minifrigider si aparat de cafea. Unele camere au vedere pitoreasca la Marea Mediterana. WiFi este disponibil la un cost suplimentar.
Camera dubla cu vedere la piscina
Camera single cu vedere la piscina
Camera de familie clasica

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.