Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM Gran Fiesta

de la
1458  1239 
Tarif / persoana
* perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hm Gran Fiesta este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Palma de Mallorca, și oferă piscină interioară și piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Hm Gran Fiesta sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de minibar și mașină pentru preparare cafea sau ceai. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Hm Gran Fiesta oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Hm Gran Fiesta este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Hm Gran Fiesta oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Hm Gran Fiesta poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 2,5 km.

Cele mai apropiate atracții de Hm Gran Fiesta sunt: Palma Aquarium - 900 m, Mega Park Nightclub - 1,6 km, Portul de agrement San Antonio de la Playa - 2,1 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Minibar
Ciclism
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Frigider
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Birou de turism
Spa/ Wellness
Business centre - cu plata
Parcare la proprietate
Halat de baie
Șezlonguri
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Umbrele de plajă
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Pardoseală de lemn sau parchet
Snack bar

Locatie