Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Grand Mogador Agdal este situat langa un teren de golf, centrul comercial Al Mazar si clubul de noapte Pacha. Un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul catre centrul orasului este disponibil la fiecare 2 ore.
Grand Mogador Agdal se afla la 10 minute de mers cu masina de Piata Djemaa El Fna si de Aeroportul Marrakech.

FACILITATI
Cu privelistea sa uluitoare asupra zidurilor orasului si pozitia sa cu vedere la Muntii Atlas,
aceasta unitate de 5 stele dispune de toate facilitatile necesare pentru turismul de afaceri si de agrement. Inspirat de arhitectura traditionala marocana, hotelul Grand Mogador Agdal ofera clientilor sai, precum si camere atent proiectate cu televizoare cu ecran plat, spatii de relaxare si de lucru si bai spatioase. Pe langa spa, hotelul are doua piscine, interioara si exterioara, deschise tot timpul anului, precum si cursuri de fitness pentru a mentine forma.

RESTAURANT
AL BADII- Bucatarie internationala
LES JARDINS DE LAGDAL- Snack bar
BAHIA - Cafenea

CAMERE
Grand Mogador Agdal ofera camere spatioase si elegante, cu un balcon privat cu vedere la piscina, la gradina Agdal sau la muntii Atlas. Toate camerele au TV prin satelit, frigider si zona de relaxare.
Camera dubla sau twin superioara-(42mp)-Aceasta camera twin/dubla are balcon, aer conditionat si minibar.
Camera dubla sau twin superioara cu vedere la piscina-(42 mp)-Aceasta camera twin/dubla are un balcon cu vedere la piscina, un colt de relaxare si un minibar.
Camera single superioara-(42 mp)-Camere cu TV prin satelit, balcon privat si baie privata cu articole de toaleta gratuite.
Camera single superioara cu vedere la piscina-(42 mp)-Aceasta camera single are balcon, TV prin satelit si zona de relaxare.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie