Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Hotel Mansour Eddahbi

de la
1071  1069 
Tarif / persoana
* perioada 11.11.2024 - 18.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare:
Movenpick Hotel Mansour Eddahbi este amplasat in cartierul Hivernage din Marrakech la 1,2 km de gradinile Menara si de Marrakech Plaza. Cel mai apropiat aeroport este situat la 3 km de hotel.
Facilitati:
Hotelul dispune de trei piscine, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare ),entertainment nights, kids club, teren de joaca pentru copii, teren de golf in apropiere de hotel, parcare, rent a car, camera de bagaje, schimb valutar si business centre
Cu un total de cinci restaurante, preparatele culinare servite sunt foarte diversificate de la traditional marocane la cele internationale.
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispunde pat double, optional canapea extensibila (doar pentru suite), uscator de par, baie cu dus sau cada, minibar, seif, balcon, fierbator

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.