Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Opera Plaza Hotel Marrakech


Descriere

Situat in fața Gării Marrakech și teatrul Royal al orașului, acest hotel elegant oferă piscină in aer liber, 3 restaurante, club de noapte și acces gratuit la Wi-Fi in toate zonele. Oferind parcare gratuită, hotelul se află la 3 km de piața Place Jamaa El Fna și medina.

Camerele moderne cu aer condiționat oferă TV cu ecran plat. Fiecare are zonă de relaxare și baie privată echipată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite la sosire.

Restaurantele hotelului servesc preparate din bucătăria internațională, marocană și italiană intr-un cadru elegant. Facilitățile suplimentare de catering includ cafenea cu terasă și bar la piscină care servește gustări și băuturi.

Sunteți invitați să vă bucurați de centrul de fitness, care oferă vedere la piscină, sau să beneficiați de un masaj de relaxare sau tratament hamam in centrul spa. Facilitățile suplimentare de relaxare disponibile includ pistă de bowling. Autobuzul spre aeroport și autobuzul turistic au stație in fața hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.