Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita

de la
3622  3109 
Tarif / persoana
* perioada 14.07.2024 - 22.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe coasta de est a Mauritiusului, Four Seasons Resort Mauritius at Anahita are muntele Bambou pe fundal, avand o suprafață totală de 25 de hectare și o insulă privată de 4 hectare cu vedere la o lagună extinsă.

Inspirat de elemente locale și realizat cu materiale tradiționale pentru a crea un efect modern, designul celor 136 de vile cu piscină ale complexului cuprinde zone de living in interior și aer liber, imbinandu-se perfect cu facilitățile externe, precum terase amenajate, duș in aer liber, o piscină de relaxare infinită și grădini private inconjurate de ziduri.

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita poate răspunde tuturor dorințelor culinare, avand 3 restaurante, un lounge bar și un restaurant pe plajă, la Ile aux Cerfs, specializat in preparate la grătar. Meniurile variază de la cele mai bune preparate la grătar, la specialități autentice italiene, indiene, asiatice și mauritiene.

Situat pe stalpi din lemn deasupra lagunei Oceanului Indian și inconjurat de vegetație tropicală, centrul spa premiat de la Four Seasons Resort Mauritius at Anahita este conceput ca un refugiu contemporan și natural, oferind tratamente complete de reintinerire.

De asemenea, hotelul oferă acces gratuit și nelimitat la terenurile de golf Ernie Els Design și Bernhard Langer Signature Course de pe insula Ile aux Cerfs. Orașul Bel Air se află la 3,2 km, iar centrul Port Louis este la 48,2 km de complex. Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam se află la 33 km, iar serviciul de transfer este disponibil la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.