Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JW Marriott Mauritius Resort

de la
4285 
Tarif / persoana
* perioada 24.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

The St. Regis Mauritius Resort se află pe malul mării, oferind vedere panoramică la Oceanul Indian și la Muntele Le Morne Brabant. Acest complex luxos de 5 stele are unități de cazare elegante, centre de fitness și spa separate, precum și 5 restaurante.

Toate camerele, suitele și vilele spațioase includ iPod docking station, TV LCD de 42 inch și WiFi gratuit. Băile private sunt mari și includ o cadă rotundă din piatră, chiuvetă elegantă și cabină de duș dublă.

St. Regis oferă o gamă de preparate din bucătăria asiatică, indiană, franceză și modernă. Boathouse Grill and Bar servește fripturi și fructe de mare, iar 1904 Bar oferă cocktailuri și gustări.

Oaspeții pot practica diferite activități sportive, precum tenis, ciclism și scufundări. In plus, se oferă facilități pentru sporturi nautice.

Parcul national Cheile Raului Negru si satul Chamarel se află la 25 de minute de mers cu masina. Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam este situat la 60 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.