Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Selection Bavaro

de la
2361  2359 
Tarif / persoana
* perioada 11.01.2025 - 18.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

IBEROSTAR SELECTION BAVARO


LOCALIZARE:
Stiati de culoarea turcoaz a marii Caraibelor ca este unica in lume? Totul se rezuma la curatenia, profunzimea si legile fizicii; nu exista nimic asemanator in alta parte. Puteti verifica acest lucru singur la Iberostar Selection Bavaro, cazati la un hotel de 5 stele, la cativa pasi de cei 15 km de nisip alb din plaja Bavaro.
Iberostar Selection Bavaro se afla in Punta Cana, la 18 km de lagunele cu apa dulce si are piscina in aer liber si vedere la lac. Iberostar Bavaro se afla la 19 km de Marina Cap Cana si Playa Juanillo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Punta Cana, aflat la 12 km de proprietate.


FACILITATI:
O proprietate linistita si spatioasa pentru familii, cupluri si niste petreceri
Avand 75 de cladiri in stil bungalou, galben si portocaliu, care detin aproape 600 de suite Junior, statiunea are un labirint. Este usor sa va pierdeti in primele 24 de ore, iar oaspetii vor face o multime de plimbari in mijlocul frumosului teren luxuriant, deoarece serviciul de carucioare de golf este disponibil numai la cerere.
Camere pentru toata familia in aceasta statiune unica - un oras din Caraibe situat printre gradini tropicale. Aveti grija de dvs. la facilitatile noastre sportive, inclusiv la un centru de fitness pe 3 etaje. Bucurati-va de peste 12 optiuni de luat masa si vizitati SPA Sensations cu mai multe sali de masaj. Lasati copiii sa se distreze la Star Camp, oferind nenumarate activitati, in timp ce profitati la maximum de terenul nostru de golf cu 18 gauri - cel mai bun din zona - proiectat de P.B. Colorant. Cautati ceva cu adevarat special? Ce zici de cresa noastra de corali? Ca parte a miscarii Wave of Change, lucram pentru a intelege si a proteja aceste ecosisteme vitale.
Plaja si proprietatea se afla intre Iberostar Dominicana (separat printr-un teren de volei pe plaja) si Iberostar Grand Bavaro, mai cuplat doar pentru cupluri. Zonele de plaja si piscina de la Bavaro Suites sunt bine folosite; primul rand de scaune de plaja, cel mai aproape de apa, va fi probabil smuls din dimineata devreme, dar nu este greu sa gasesti un loc in orice moment al zilei. Barul de la piscina are o scena plina de viata.
Barurile din noaptea tarzie sunt situate intr-o cladire care se afla in fata holurilor Bavaro Suites si Dominicana, din fericire, departe de urechile impuscate de majoritatea camerelor. Terenurile devin romantice noaptea cu iluminare redusa, pasarele acoperite, iazuri si copaci infloriti.


DESCRIERE CAMERE:
JUNIOR SUITE
Pentru cei care cauta spatiu pentru a se intinde.
In suita Junior, veti gasi confort si relaxare. Balconul privat, cu vederi ravnite cu vedere la gradina, este cadrul ideal pentru a savura o bautura din minibar in timp ce va scufundati in romanul preferat sau decideti ce restaurante sau activitati veti incerca in acea zi. In camera dvs. veti gasi un pat confortabil si o zona de living spatioasa, cu o canapea, unde va puteti relaxa.
Facilitati camere: camera fara plastic de o singura utilizare, cu vedere la gradina, prosoape de plaja in camera, pat king-size (2x2m) sau doua paturi duble (1,35x2), balcon sau terasa, sufragerie, WiFi gratuit, halat de baie, aer conditionat, televizor cu ecran plat, cafetiera, fier / masa de calcat.


JUNIOR SUITE SUPERIOR
Pentru cei care cauta liniste si pace.
Junior Suite Superior este situata langa ocean in cea mai linistita parte a hotelului, cu vedere la gradinile hotelului sau la piscina. De asemenea, include un cadou de bun venit, un serviciu de pregatire pentru aromoterapie si prosoape de plaja in camera. Aceasta camera spatioasa are zona de living si dormitor, precum si balcon privat unde va puteti relaxa.
Facilitati camere: locatia preferentiala a camerei, camera fara plastic de o singura utilizare, cu vedere la gradina sau piscina, prosoape de plaja in camera, pat king-size (2x2m) sau doua paturi duble (1,35x2), balcon sau terasa, sufragerie, WiFi gratuit, halat de baie, aer conditionat, televizor cu ecran plat, cafetiera, fier / masa de calcat.


JUNIOR SUITE POOL ACCES
Pentru oaspetii care iubesc piscina.
In Junior Suite Pool Access, va veti bucura de exclusivitatea accesului la zona piscinei direct de pe terasa dvs. Este un cadru linistit creat pentru a va lasa la soare. Interiorul camerei ofera spatii mari si elegante pentru o vacanta cu adevarat confortabila in Playa Bavaro.
Facilitati camere: localizate langa piscina, camera fara plastic de o singura utilizare, cu vedere la piscina, prosoape de plaja in camera, pat king-size (2x2m) sau doua paturi duble (1,35x2), balcon sau terasa, sufragerie, WiFi gratuit, halat de baie, aer conditionat, televizor cu ecran plat, cafetiera, fier / masa de calcat.


JUNIOR SUITE SPA
Relaxare finala!
Camerele Junior Suite Spa sunt cele mai apropiate de cladirea principala a hotelului si de SPA Sensations, astfel incat sa va puteti petrece timpul intre masaje si zonele de hidroterapie. Veti avea un voucher cadou de 50 de dolari pentru tratamente spa, acces gratuit la zona de hidroterapie, un serviciu special de ceai si ape infuzate in minibar. Aceasta vacanta tine de bunastarea voastra totala.
Facilitati camere: localizate langa centru SPA, camera fara plastic de o singura utilizare, cu vedere la gradina, prosoape de plaja in camera, pat king-size (2x2m) sau doua paturi duble (1,35x2), balcon sau terasa, sufragerie, WiFi gratuit, halat de baie, aer conditionat, televizor cu ecran plat, cafetiera, fier / masa de calcat.


JUNIOR SUITE OCEAN FRONT
Uita-te la Caraibe
In Junior Suite Ocean Front, puteti privi spre Caraibe de pe balconul privat al camerei dvs., situat la primul sau al doilea etaj al hotelului. Am avut grija de fiecare detaliu in aceasta suita spatioasa, cu o camera de zi, pentru a va asigura ca va puteti bucura de fiecare moment: check-in privat cu vin, prosoape de plaja in camera, serviciu turndown zilnic ... si cele mai bune vederi!
Facilitati camere: localizate langa plaja, camera fara plastic de o singura utilizare, cu vedere la ocean, prosoape de plaja in camera, doua paturi duble (1,35x2), balcon sau terasa, sufragerie, WiFi gratuit, halat de baie, aer conditionat, televizor cu ecran plat, cafetiera, fier / masa de calcat.


TWO BEDROOM FAMILY JUNIOR SUITE
Pentru oaspetii care calatoresc in familie.
Suita Junior Family Two Bedroom ofera doua camere comunicante, perfecte pentru calatorii cu oaspeti mai tineri. Are o PlayStation, jucarii gratuite si un minibar plin cu un sortiment de sucuri si bomboane de ciocolata artizanale. Piscina Aqua Fun va asteapta sa intrati! Si activitatile Star Camp creeaza o lume intreaga de distractie pentru copii. Cand adultii isi doresc putin timp pentru relaxare, suitele includ un serviciu gratuit de babysitting pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani. Suita este situata langa hol sau piscina principala.
Facilitati camere: localizate langa cladirea principala, camera fara plastic de o singura utilizare, cu vedere la gradina, prosoape de plaja in camera, pat king-size (2x2m) sau doua paturi duble (1,35x2), 2 balcoane, sufragerie, WiFi gratuit, halat de baie, aer conditionat, televizor cu ecran plat, cafetiera, fier / masa de calcat.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.