Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANTA CLAUS


Descriere

Hotelul este modern si se afla printre cele mai cautate hoteluri din Rovaniemi. Oaspetii se pot bucura de un acces facil la tot ceea ce poate oferi acest oras plin de viata.

Locatie: Hotelul Santa Claus se afl aproape de Cercul Polar, in centrul orasului Rovaniemi , la 10 minute de mers cu masina de satul lui Mos Crciun.

Facilitati hotel: Santa Claus dispune de un restaurant cu preparate si specialitati finlandeze cu specific zonei Laponia pentru cina, de un Bar & Grill ce ofera buffet suedez la pranz si meniu a la carte la cina cat si de un CafAS-Bar ce este deschis pana seara tarziu. Hotelul dispune de sauna unde este accesul gratuit, internet wi-fi in camera (contra-cost), room service, inchirieri auto, receptie non-stop, spalatorie, curatatorie, schimb valutar

Facilitati camere: aer conditionat, TV, facilitati de calcat, minibar, ceainic electric, baie proprie cu dus modern si cada. In camerele duble superioare pot fi cazati 2 adulti + 2 copii (copiii vor dormi pe o canapea extensibila), camerele avand o suprafata de 28-30 m2.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.