Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts

de la
1004  999 
Tarif / persoana
* perioada 27.05.2024 - 03.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasată în Costa Adeje (Tenerife), la 250 m de plaja Torviscas, Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele luminoase de la Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor cu microunde. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria locală, internațională, mediteraneeană, italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts are în dotare cadă cu hidromasaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Seara, Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts organizează spectacole cu muzică live sau seri de proiecție film.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit. Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Sur, situat la o distanță de 16 km.

Cele mai apropiate atracții de Royal Sunset Beach Club By Diamond Resorts sunt: Centrul comercial Plaza del Duque - 600 m, Gran Sur Shopping Centre - 700 m, Centrul comercial San Eugenio - 1,0 km.


Restaurante:
Jamie's Place - Bucătărie: italiană, mediteraneană, pizza, fructe de mare, spaniolă, locală, internaţională, grătar, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Seif
Umbrele de soare
Jacuzzi
Bancomat
Darts
Pescuit
Schimb valutar
Ciclism
Radio
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Foehn
Masaj - cu plata
Spa/ Wellness
Solar - cu plata
Canale prin cablu
Squash - cu plata
Meniu pentru copii - cu plata
Concierge
Cuptor cu microunde
Cuptor
Bingo
CD player
Saună
Șezlonguri
Grădină
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Tenis de masă
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de fitness - cu plata
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Bar la piscină
Cadă cu hidromasaj
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Călărie
Piscină încălzită
Fierbător
Stație de încărcare pentru vehicule electrice
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Proiecție film
Chicinetă
Canapea extensibilă
Fier de călcat
Baie cu duș
Snack bar

Locatie