Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 19 hoteluri

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelGrand Memories Varadero este situat la 22 km de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 53 km de Cuevos Los Pirates iar Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 354 km distanta Hotelul popular si cu int . . .

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelHotel Bella Costa asa cum sugereaza deja si numele este situat pe o coasta frumoasa langa una dintre cele mai faimoase plaje inconjurat de mare pe ambele parti Intregul complex este situat intr-o frumoasa gradina tropicala Ofer . . .

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelLaguna Azul apartine renumitului lant Iberostar care se mandreste cu standardul inalt al serviciilor oferite Hotelul este situat la 28km de Cueva de Ambrosia si la aproximativ 47km de Delfinario Varadero iar Aeroportul Internat . . .

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelComplexul Iberostar Playa Alameda este format dintr-o cladire principala mai multe bungalouri si este inconjurat de o gradina frumoasa O plaja lunga este aflata in proximitatea hotelului Acesta ofera oaspetilor sai diverse prog . . .

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelHotel Bella Vista apartine renumitului lant Iberostar Acesta este inconjurat de o gradina tropicala si se afla langa o frumoasa plaja lunga de nisip De asemenea ofera oaspetilor sai diverse activitati sportive si programe de an . . .

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelIberostar Varadero este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Varadero fiind situat chiar langa o plaja lunga de nisip Centrul orasului Varadero este la 12 km In cazul sosirii in Havana timpul de transfer de la aeroport l . . .

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelIberostar Tainos este situat la 18km de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 650m de Delfinario Varadero iar Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 347km distanta Hotelul este construit in stilul u . . .

Varadero, Cuba

LOCALIZAREMelia Internacional Varadero este situat la 105m de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 104km de Delfinario Varadero Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 269 km distantaFACILITATIAcest hotel pune la dispozit . . .

Varadero, Cuba

LOCALIZAREMelia Las Antillas este situat la 19km de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 600m de Delfinario Varadero Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 347km distantaFACILITATIAcest hotel pune la dispozitie 4 restau . . .

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelHotelul Melia Las Americas este situat pe o plaja frumoasa inconjurat de o gradina tropicala Iubitorii de golf vor aprecia ca acesta este un hotel cu acces direct la Clubul de Golf Varadero Pe langa restaurantul principal oaspe . . .

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelMemories Varadero Beach Resort tipic arhitecturii sale coloniale este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Varadero si este locul ideal pentru un sejur romantic sau o vacanta in familie Hotelul ofera o gama larga de . . .

Varadero, Cuba

LOCALIZAREParadisus Princesa del Mar Resort este situat la 34km de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 55km de Delfinario Varadero Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 393km distantaFACILITATIAcest hotel pune la dispo . . .

Varadero, Cuba

Informatii despre hotelParadisus Varadero este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din zona Varadero fiind situat intr-o gradina tropicala chiar langa o frumoasa plaja de nisip Centrul orasului Varadero este la 11 km Aeroportul Varadero la 37 km In . . .