Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 OCEAN VISTA AZUL


Descriere

Hotelul H10 OCEAN VISTA AZUL este un hotel nou de 5*, inconjurat de doua plaje idilice cu nisip fin alb si ape turcoaz. Dispune de o pozitie cu priveliste spectaculoasa asupra oceanului. BOOKING: 8,5 Localizare:
Hotelul H10 OCEAN VISTA AZUL 5* este inconjurat de doua plaje idilice cu nisip fin alb si ape turcoaz. Dispune de o pozitie cu priveliste spectaculoasa asupra oceanului. Hotelul este situat la: 4,5 km de centru Varadero 650 m de Varadero Golf Club 5.7 km de la Delfinariul Varadero 8 km de rezervația ecologică Varahicacos 20 km de aeroportul Varadero 10 km de Gaviota Marina (Varadero Yacht Charter) 150 km de Havana 165 km de aeroportul din Havana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispoziție o piscină cu priveliste spectaculoasa asupra oceanului, un restaurant elegant, 2 piscine, 6 restaurante si 7 baruri, sporturi de apa, centru medical, babysitter, schimb valutar,  parcare gratuită, centru de fitness, teren de tenis.