Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STARFISH CUATRO PALMAS


Descriere

Starfish Cuatro Palmas este amplasat de-a lungul plajei cu nisip din Varadero, Cuba. Localizare
Starfish Cuatro Palmas este amplasat de-a lungul plajei cu nisip din Varadero, Cuba. Amplasat la 145 km de Havana. Varadero este una dintre cele mai mari statiuni din Caraibe, cu plaje superbe si terenuri de golf. Statiunea dispune si de atracţii natural: pesteri şi o insiruire de mici insule virgine, aflate deasupra recifurilor de corali, dispune de facilităţi pentru scuba diving, pescuit la mare adâncime, yachting si alte sporturi nautice. Cele mai cumparate produse din Cuba sunt romul, trabucurile, cafeaua si bijuteriile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Starfish Cuatro Palmas oferă o atmosferă vibrantă, piscină , jocuri organizate, o sală de fitness și o varietate de activități distractive atât pentru adulți cât și pentru copii, internet cafe, magazin de cadouri, sauna, masaj. Hotelul dispune de 4 restaurante din care un restaurant este principal si 3 restaurante a la carte; si 3 baruri.