Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ammos Villa


Descriere

Ammos Villa este o proprietate situată în Vasilikos (Zakynthos), care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 6 camere. Camerele confortabile de la Ammos Villa au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Ammos Villa au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor cu microunde. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon. În grădina de la Ammos Villa oaspeții au la dispoziție facilități de grătar. Pentru cei care doresc să ia masa în natură, Ammos Villa pune la dispoziție o zonă de picnic.

În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Ammos Villa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit. Ammos Villa oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Ammos Villa are acces imediat la o plajă cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Ammos Villa se află la 12 km de Orașul Zakynthos și la 7,5 km de Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Ammos Villa sunt: Archelon - 6,5 km, Caretta's Fun Park Centre - 6,8 km, Carnavalul din Zakynthos - 7,3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Pescuit
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Frigider
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Canale TV pentru copii
Parcare la proprietate
Cuptor cu microunde
Cuptor
Vedere la munte
Birou
DVD player
Laptop
CD player
Video
Călărie - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Închirieri biciclete - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Parcare pe stradă
Pardoseală de gresie/ marmură
Facilități călcat
Plajă - la 120 m
Vedere la grădină
Spălătorie
Scufundări
Grătar
Fierbător
Zonă de picnic
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă
Plajă cu nisip/pietriș
Canapea extensibilă
Acces imediat plajă
Fier de călcat
Șemineu