Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUEBAY BEACH RESORT & SPA

de la
1848  1764 
Tarif / persoana
* perioada 23.05.2024 - 30.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Foarte bine 8,1 Booking.com Certificat de excelenta 2016 - Tripadvisor Hotelul Bluebay Beach Resort & Spa este situat pe coasta estica a insulei Zanzibar pe o plaja intinsa cu nisip fin de culoare alba. Acesta se afla la Kiwengwa, la 40km de Ston Town si 46km de Aeroportul International Zanzibar.Spa & Wellness
Oasis Spa este situat pe plaja si ofera o varietate de masaje si terapii de frumusete.

Sport & Divertisment
Oaspetii se pot distra optand pentru activitati precum sporturile acvatice, tenis de camp, tenis de masa, biliard sau centrul de scufundari.

Drinks & Food
Bluebay Beach ofera un restaurant principal in care se servesc mic dejun pranz si cina in stil bufet. Cinele sunt tematice si includ mancaruri orientale, zanzibariene, africane si pescaresti. De asemenea resortul ofera un a-la-carte cu preparate la gratar (fructe de mare si specialitati locale), pool bar, restaurant pe plaja a-la-carte, cafenea si un lounge comun cu Sultan Sands Resort.

Localizare
Resortul Bluebay Beach este situat pe plaja alba din estul insulei Zanzibar. Acesta are o suprafata de 30 acri de gradina tropicala cu mai mult de 1000 palmieri. Resortul imparte 500m de plaja cu resortul sora - Sultan Sands Island.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.