Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEPTUNE PWANI BEACH RESORT

de la
2184  2179 
Tarif / persoana
* perioada 20.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Fabulos 8,9 /10 Booking.com Certificate of Excellence 2016 – Tripadvisor Holiday Check 2016 Award Hotelul Neptune Pwani este situate in satul Kiwengwa din nord-estul insulei Zanzibar. Resortul este construit in stil traditional african si au fost folosite cele mai bune produse in materie de mobila si design interior.Spa & Wellness
Spa-ul Earth&Rain ofera sauna, baie de aburi, piscine oasis, masaje si tratamente de frumusete.

Drinks & Food
Hotelul ofera un restaurant principal pentru mic dejun, pranz si cina in stil buffet suedez, restaurante a-la-carte cu specific Italian, Indian, Tailandez (incluse in conceptual de all inclusive) si Gourmet(extra-cost). De asemenea exista mai multe baruri printre care un coconut beach bar si un bar in piscine. La cerere si contra-cost se poate opta pentru servirea unei cine romantic pe plaja.

Sport & Divertisment
Oaspetii se vor bucura de animatie pe timpul zilei precum volei pe plaja, aquagym, lectii de Swahili, lectii de dans african si animatie pe timpul serii – spectacole si reprezentatii. De asemenea se poate opta pentru activitati acvatice precum scufundari, snorkeling, ski nautic, canoe si windsurfing. Alte activitati pe care le pot face clientii sunt darts, tenis de masa, billiard si mini-fotbal.

Localizare
Hotelul Neptune Pwani este situate in satul Kiwengwa din nord-estul insulei Zanzibar. Resortul este construit in stil traditional african si au fost folosite cele mai bune produse in materie de mobila si design interior.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.