Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1200  1199 
Tarif / persoana
* perioada 12.12.2024 - 20.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Uroa Bay 4* - Zanzibar
Prezentare oficiala hotel: http://www.uroabay.com/


Cel mai important aspect la Hotelul Uroa Bay este locatia, acesta fiind amplasat foarte apropiat de plaja, dar si de restaurante si de zonele de shopping.


Cea mai apropiata plaja: cea mai apropiata plaja este la 300 metri.


Transfer de la/la aeroport: se poate rezerva contra cost.


Relaxare: In cadrul hotelului se poate gasi si zona SPA unde se pot regasii urmatoarele servicii: tratamente de infrumusetare si masaje de relaxare, precum aromaterapie, masaj corporal, dar si maniciura, pedichiura. Pentru toate aceste servicii este nevoie de rezervare, care se poate face atat la receptie cat si in centrul SPA. In cadrul centrului SPA va puteti bucura de arome insulei, deorece tratamentele pregatite sunt preparate din condimentele regasite pe insula. Hotelul dispune si de doua piscine exterioare care sunt deschise pe tot parcursul anului.


Pentru cei care doresc sa se relaxeze intr-un alt mod, hotelul are la dispozitie un teren de tenis, un mini teren de fotbal si un teren de volei, dar si o masa de ping pong. Toate acestea sunt gratuite, doar pentru cei care doresc sa se bucure de aceste activitati seara, este un cost de la 10 dolari pe ora.


Exista totusi o optiune si pentru cei care sunt doritori sa exploreze insula. Sunt cateva optiuni: scufundari, safari sau tururi al insulei. Zanzibar este locul ideal pentru cei care doresc sa faca scufundari pentru prima oara sau chiar sa invete sa faca scufundari.
Cei care doresc sa mearga in safari, in cadrului hotelului exista un birou de excursii care ofera cateva tipuri de safari: un circuit in nordul insulei, care include toate parcurile nationale, precum Ngorongoro Crater si un circuit in sudul insulei care cuprinde parcurile nationale Selous si Ruaha. Iar cei care doresc sa faca un tur al insulei se pot face turul urmatoarelor obiective turistice: Orasul de Piatra, Insula Puscarie, Padurea Jozani si multe altele.




Servicii de masa: Mic dejun inclus.


Servicii pentru copii: zona de joaca pentru copii, jocuri, puzzle-uri, canale TV pentru copii, dar si servicii de babysitting pentru copii care este contra cost.


Localizare: Hotelul Uroa Bay este localizat in Sud-Estul Zanzibarulu Uroa si se afla la o distanta de doar 45 minute de Aeroportul International Karume, iar plaja privata a hotelului este la doar 300 de metri.


Facilitati hotel: Uroa Bay este un hotel la standardele de 4* unde se pot regasi facilitati atat pentru cei care doresc sa se relaxeze cat si pentru cei care doresc sa descopere o insula, bucurandu-se de activitati percum scufundarile sau snorkeling-ul.
In cadrul hotelului sunt doua piscine exterioare care sunt deschise pe tot parcursul anului si la care accesul este gratuit. Fiecare din piscine au cate o zona de mic adancime ceea ce le face ideale si pentru copii.
Pentru cei care doresc sa serveasca masa in cadrul hotelului se afla si un restaurant de unde se pot servii preparate a la carte.
Accesul la internet este gratuit in toate zonele publice, iar hotelul accepta si animalele de companie la cerere fara cost aditional.
Accesul la zona SPA se face cu programare in intervalul orar 09:00-18:00, ultima programare fiind la ora 17. Toate serviciile oferita in zona SPA sunt contra cost.
Cei care doresc sa se bucure de miscare hotelul are un teren de tenis, un mini teren de fotbal si un teren de volei, dar si o masa de ping pong unde accesul este in mod gratuit.
De asemenea, Uroa Bay Hotel este singurul hotel din Zanzibar care este cel mai echipat pentru persoanele cu dizabilitati, chiar si pentru accesul pe plaja.


Facilitati camere: Hotelul este format din 135 camere dintre care: 13 camere superioare pe malul marii, 2 camere pentru familii pe malul marii, 6 camere superioare cu vedere la mare, 2 camere pentru familii cu vedere la mare, 1 apartament pentru familii, 4 camere superioare cu vedere la gradina si 107 camere cu vedere la gradina.
Toate cele 135 camere dispun de un balcon fie cu vedere la mare, fie cu vedere la gradina.


In fiecare camera se regasesc urmatoarele facilitati: baie privata, mini frigider, televizor, aer conditionat, telefon, produse pentru toaleta.


Camera dubla cu vedere la gradina: 30 m, balcon, vedere la gradina, aer conditionat, televizor.
Camera dubla cu vedere la mare: 34 m, balcon, vedere la mare, baie privata, televizor, aer conditionat.
Camera tripla cu vedere la gradina: 35 m, balcon, cedere la gradina, baie privata, mini frigider, televizor.
Camera de familie: 50 m, balcon, vedere la gradina, baie privata, terasa, aer conditionat, televizor, produse pentru toaleta.


Hotelul Uroa Bay 4* este locul ideal atat pentru cei care doresc sa se bucure de soare si apa, dar si cei care doresc sa isi petreaca un timp ideal cu familia intr-un loc uimitor.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.