Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DISNEY'S DAVY CROCKETT RANCH

   Route Ranch Davy Crockett, 77700 Baillyromainvilliers, Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Descriere

INSTALATI-VA TABARA IN INIMA NATURII, IN PROPRIA CABANA DISNEY

Taxa locala in valoare de 2.60 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul nu ofera shuttle gratuit catre parcurile Disneyland. Este necesara inchirierea unei masini!

Tema hotelului: Aici clientii tai vor sta in inima naturii, intr-un cadru rustic. Vor putea face plimbari in natura, la doar cateva minute de mers cu masina de cele doua parcuri Disney.

Locatie: Hotelul se afla la 15 minute de mers cu masina de parcurile Disney si de gara RER Marne-la-Vallee. Hotelul nu are shuttle catre parc.

Servicii oferite de hotel: Cazarea se face in bungalow-uri cu aer conditionat, TV, terasa cu mobilier de exterior, zona de luat masa, chicineta, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat vase si aparat de cafea, baby cot la cerere. Fiecare bungalow are 2 bai, uscator de par. Propietatea detine un teren de golf si un teren de tenis, parcare, loc de joaca exterior, aventura parc, magazin, sala de jocuri video, piscina interioara. Puteti sa va organizati mesele aici pe cont propriu.

Tipuri camere hotel (Camerele pot caza maxim 6 persoane):

  • Cabina Trapper Tribe: Cabinele din lemn sunt amplasate in inima naturii, inconjurate de padure. Cabinele au intre 36 – 39 m2 si pot caza pana la 6 adulti in 4 paturi single si 1 pat dublu.
  • Cabina Pioneer Tribe: Cabinele din lemn cu 2 dormitoare sunt amplasate in inima naturii, inconjurate de padure. Cabinele au intre 36 – 39 m2 si pot caza pana la 6 adulti in 4 paturi single si 1 pat dublu.
  • Cabina Premium Tribe: Cabinele din lemn cu 2 dormitoare sunt amplasate in inima naturii, inconjurate de padure, dar aproape de facilitatile complexului. Cabinele au intre 36 – 39 m2 si pot caza pana la 6 adulti in 4 paturi single si 1 pat dublu.


Restaurante si baruri proprii: Davy Crockett’s Tavern, Crockett Saloon.

Pentru Davy Crockett's Adventure (parc de aventura) se aplică taxe suplimentare.

Verificati detaliile ofertei prezentate prin accesarea butonului “i” aflat deasupra butonului “rezerva acum”.

All images are not conctractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
Tenis
Wi-Fi Gratuit

Locatie