Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DISNEY'S HOTEL SANTA FE

   Disneyland Resort, 77700, Marnelavallee, Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Descriere

ODIHNESTE-TE SI INCARCATI-VA BATERIILE IN IMPREJURIMILE NEW MEXICO

Taxa locala in valoare de 3.25 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuri.

Tema hotelului: Hotelul este decorat in asa fel incat sa simtiti caldura si bunatatea sud-vestului Americii. Camerele sunt pline de culoare, tematice – perfect pentru fanii filmului “Cars“ produs de Disney Pixar.

Locatie: Hotelul este situat la 20 minute de mers pe jos de parcurile Disney si la 18 minute de mers de Gara RER Marne-la-Vallee Chessy.

Sevicii oferite de hotel: wi-fi, parcare, camera bagaje, cutie valori, birou de informatii, spatiu interior de joaca pentru copii, boutique de suveniruri, meniu special pentru copii, baby cot, etc. Camerele au baie proprie, uscător de păr. La cerere și în funcție de disponibilitate, oaspeții beneficiază de fierbător electric. Camerele nu au aer conditionat.

Tipuri de camere:

Cars Standard Room: Camerele sunt inspirate de Disney Pixar’s Cars. Marime camera: 21 m2, 2 paturi duble – poate caza pana la 4 adulti.
Cars Standard Room - River side: Camerele sunt inspirate de Disney Pixar’s Cars si se afla intr-o zona linistita langa rau. Marime camera: 21 m2, 2 paturi duble – poate caza pana la 4 adulti.
Cars Standard near Hotel facilities: Camerele sunt inspirate de Disney Pixar’s Cars si sunt amplasate in apropierea receptiei, a restaurantului, a barului si a celorlalte facilitate oferite de hotel. Marime camera: 21 m2, 2 paturi duble – poate caza pana la 4 adulti.
Cars Standard Family Room: Camerele sunt inspirate de Disney Pixar’s Cars, sunt camera mari cu 2 bai. Marime camera: 42 m2, 1 canapea extensibila, 1 pat dublu si 1 pat extensibil – poata acomoda pana la 6 adulti.

Restaurante si baruri proprii: restaurant La Cantina, Rio Grande Bar, Starbucks.


Verificati detaliile ofertei prezentate prin accesarea butonului “i” aflat deasupra butonului “rezerva acum”.

All images are not contractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney, ©Disney·Pixar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Shuttle Bus
Wi-Fi Gratuit

Locatie