Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DISNEY'S SEQUOIA LODGE

   Avenue Robert Schumann, 77700 Coupvray, Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Descriere

FACETI-VA COMOZI IN ACEASTA PENSIUNE RUSTICA DIN PADURILE AMERICANE

Taxa locala in valoare de 5.20 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuri.

Tema hotelului: Acest hotel iti lasa impresia ca salbaticia naturii se imbina cu confortul. Hotelul ofera atmosfera minunata a lodge-ului de munte.

Locatie: Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de parcurile Disney si de gara RER Marne-la-Vallee. Locatia este inconjurata de copaci, pe malul lacului Disney.

Servicii oferite de hotel: piscina interioara incalzita cu tobogan, piscina in aer liber, fitness, wi-fi, parcare, camera bagaje, cutie valori, birou de informatii, spatiu interior de joaca pentru copii, boutique de suveniruri, meniu pentru copii, baby cot , etc. Camerele dau aer condiționat baie proprie, uscător de păr. La cerere, este disponibil un fierbător electric

Tipuri de camera:

Standard room near Hotel facilities: Camerele sunt inspirate din filmul Bambi si prietenii si sunt amplasate in cladirea principala. Acesta are 27 m2 si poate caza 4 persoane in 2 paturi duble.

Standard room near Hotel facilities Lake side: Camerele sunt inspirate din filmul Bambi si prietenii si sunt amplasate in cladirea principala cu vedere catre lacul Disney. Acesta are 27 m2 si poate caza 4 persoane in 2 paturi duble.

Golden Forest Club Room: Camerele se afla in zona Golden Forest Club. Acesta are 27 m2 si poate caza 4 persoane in 2 paturi duble.

Golden Forest Club Room Lake Side : Camerele se afla in zona Golden Forest Club si au vedere la Lac. Acesta are 55 m2 si poate caza 4 persoane in 2 paturi duble.

Golden Forest Club Suite : Amintind de marile parcuri americane, suitele sunt spatioase si oferta o atmosfera calda si primitoare. Suitele au 55 m2 si au un dormitor cu 1 pat dublu, o zona de relaxare cu canapea extensibila.

Restaurante si baruri proprii: restaurant Hunter`s Grill si Beaver Creek Tavern, Redwood Bar and Lounge.

Descarca descrierea completa a hotelului aici.

Verificati detaliile ofertei prezentate prin accesarea butonului “i” aflat deasupra butonului “rezerva acum”.

All images are not contractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Shuttle Bus
Fitness
Piscină
Wi-Fi Gratuit

Locatie