Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DISNEY'S CENTER PARCS VILLAGES NATURE PARIS

   Route De Villeneuve Baillyromainvilliers , 77700, Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Descriere

Taxa locala in valoare de 8.13 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul nu ofera shuttle gratuit catre parcurile Disneyland. Este necesara inchirierea unei masini!

Indiferent de perioada de sedere in pachet sunt incluse DOAR 2 zile de intrari in ambele Parcuri si doar 2 zile de masa conform program!

Tema hotelului: Descoperiti o noua experienta de vacanta, la doar cateva minute de mers cu masina de parcurile Disneyland Paris. Villages Nature Paris, este un complex de vacanta atipic, unde ai parte de experiente inedite precum un imens water park, The Aqualagon cu apa termala, ferma BelleVie, Gradinile Extraodinare, locurile de joaca din Padurea Legendelor, etc.

Locatie: Hotelul se afla la 6 km de parcurile Disney, dar nu are shuttle catre parc.

Servicii oferite de hotel: Hotelul ofera 2 variante de unitati de cazare, Cocoon VIP, Country Premium. Toate unitatile de cazare au bucatarie utilata. Pentru a se deplasa in interiorul complexului, turistii au la dipozitie un serviciu de transfer. Pe promenada lacului poti gasi diverse localuri de divertisment pentru intreaga familie, barci de inchiriat, centru de bowling, restaurante. Hotelul oferta un centru Spa, centru de inchirieri biciclete, birou de informatii, parcare gratuita, casa de schimb valutar, servicii de spalatorie, Wi-fi, diverse magazine.

Tipuri de camere:

VIP Apartment: Apartamentele au 3 camere si pot caza pana la 6 persoane, intr-un pat dublu, 2 paturi single si o canapea extensibila.

Premium Apartment 2 rooms: Apartamentele au 2 camere si pot caza pana la 4 persoane, intr-un pat dublu si o canapea extensibila

Premium Apartment 3 rooms: Apartamentele au 3 camere si pot caza pana la 6 persoane, intr-un pat dublu, 2 paturi single si o canapea extensibila.

Restaurante si baruri proprii: Lakeside Promenade, Aqualagon Café, Bowling Alley Bar

Verificati detaliile ofertei prezentate prin accesarea butonului “i” aflat deasupra butonului “rezerva acum”.

All images are not conctractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
Spa
Wi-Fi Gratuit

Locatie