Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Albena, la o distanță de 350 m de plaja Albena Central, această proprietate de 3 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Dobrudja includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Dobrudja sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Dobrudja pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Dobrudja este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 25 km.

Cele mai apropiate atracții de Dobrudja sunt: Aqua Park Albena - 700 m, Baltata - 1,4 km, Black Sea Ice Arena - 2,6 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Lift
Umbrele de soare
Bancomat
Schimb valutar
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Pescuit - cu plata
TV
Telefon
Seif - cu plata
Masaj - cu plata
Magazine
Solar - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Șezlonguri
Călărie - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Cameră pentru bagaje
Scufundări - cu plata
Parcare pe stradă
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Baie turcească - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Sală de fitness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata

Locatie