Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA DOLCE VITA


Descriere

Pensiunea LA DOLCE VITA, situata in Baile Herculane este amplasata in zona stadionului in apropierea raului Cerna, intr-o pozitie deosebit de pitoreasca, ce ofera o perspectiva incantatoare spre stancile muntelui Domogled si spre colinele inverzite ce marginesc statiunea. Pensiunea ofera pentru turisti servicii de cazare in camere si apartamente, servirea mesei, servicii SPA&WELLNESS si poate organiza diferite evenimente in sala de conferinte.In apropierea pensiunii se gasesc stadionul cu pista de alergari si un strand cu apa termosulfuroasa (la circa 100m distanta de pensiune).Pensiunea LA DOLCE VITA din Baile Herculane va ofera 28 locuri de cazare in Baile Herculane in in camere duble, o camera de familie si un apartament.Toate camerele sunt elegante si functionale, precum si mobilate cu echipament de inalta calitate. Interioare cu atentie proiectate ofera spatiul ideal pentru odihna si relaxare, precum si conditiile de calitate pentru munca. Usile-ferestre mari creaza o atmosfera placuta si asigura o cantitate adecvata de lumina zilei.


Centrul Fizio & Wellness Baile Herculanedin cadrul pensiunii LA DOLCE VITA este ideal pentru relaxare si pentru tratamente de intretinere si anti-imbatranire, apa termala avand un efect extrem de benefic asupra organismului.In modernul Centru BalneoSpa & Wellness, dotat la standarde europene, functioneaza o jacuzzi interior cu doua bazine, sauna finlandeza, baie de aburi (hammam), o sala de fitness si kinetoterapie, sala de masaj si sala de fizioterapie, precum si o zona de relaxare.Bucurati-va de cazare in Baile Herculane precum si de multitudinea de beneficii fizice si mentale pe care vi le ofera timpul petrecut la Centrul BalneoSpa & Wellness din cadrul pensiunii La Dolce Vita din Baile Herculane!
EXCURSII PE DUNAREVa invitam cu drag la bordul abarcatiunilor noastre sa va alintati privirea cu minunatul defileu al Dunarii si va promitem o plimbare relaxanta , placuta si interesanta , de care nu veti uita niciodata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.