Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bitu


Descriere

Pensiunea este amplasata in zona centrala a statiunii Baile Olanesti si este inconjurata de munti cu altitudine joasa ( 420 m). A fost fondata in anul 2007 si se bucura de recunoastere profesionala atat in turismul intern cat si in turismul international.
Unitate turistica fondata in anul 2007 ce se recomanda prin calitate si profesionalism, in care arhitectural se intalnesc armonios formele clasice cu cele ultramoderne si spiritual gandirea omogena a doua generatii in turism; unitate ce isi justifica cu demnitate stelele de pe frontispiciu.
Descriere camere:
Numar total 16 dintre care: 8 camere duble matrimoniale; 2 camere duble twin; 2 garsoniere; 3 apartamente; 1 apartament VIP. Dotari camere: baie propri cu cabina de dus cu vibromasaj, TV-LCD, aer conditionat, aparat de ionizat aerul, minibar, seif, balcon, uscator de par, minibar.
Locatie:
Unitate turistica fondata in anul 2007 ce se recomanda prin calitate si profesionalism in care arhitectural se intalnesc armonios formele clasice cu cele ultramoderne si spiritual gandirea omogena a doua generatii in turism.
Facilitati evenimente:
Sala de conferinta - capacitate 80 locuri, dispune de lumina naturala. Dotari: conexiune Wif-fi, flipchart, consumabile, ecran de proiectie, videoproiector. Spatiu special amenajat pentru pauza de cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.