Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apart Hotel Dream


Descriere

Apart Hotel Dream este o proprietate de 3 stele care se afl─â în Bansko ╚Öi ofer─â piscin─â interioar─â ╚Öi centru spa/ wellness care asigur─â servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are servicii de recep╚Ťie cu program non - stop, concierge ╚Öi închirieri auto. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice.

Camerele luminoase de la Apart Hotel Dream sunt dotate cu aer condi╚Ťionat, Tv ╚Öi seif. Fiecare camer─â dispune de can─â-fierb─âtor. În camere exist─â baie cu du╚Ö. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Cur─â╚Ťenia in camer─â se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinet─â utilat─â cu frigider, plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. De asemenea, sunt disponibile o ma╚Öin─â de sp─âlat, un cuptor ╚Öi o mas─â unde oaspe╚Ťii pot mânca. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard.

La Apart Hotel Dream oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie un restaurant care serve╚Öte mâncare à la carte. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipse╚Öte centrul de wellnes ╚Öi spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa la masaj sau la saun─â. În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â interioar─â pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie.

Oaspe╚Ťii î╚Öi pot petrece timpul liber jucând biliard.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate mai cuprind un lift ╚Öi o camer─â pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea ofer─â ╚Öi serviciul de sp─âl─âtorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distan╚Ť─â de 96 km. La cerere proprietatea organizeaz─â transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Apart Hotel Dream sunt: Telescaun Bansko - 400 m, Biserica Sf. Treimi - 1,2 km, Comuna Bansko - 1,5 km.


Restaurante:
Restaurant Dream - Bucătărie: nternaţională, europeană, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Lounge SPA
Concierge
Depozit schiuri
Apartamente
Cuptor
Gr─âdin─â
C─âlc─âtorie - cu plata
Sp─âl─âtorie - cu plata
Recep╚Ťie non-stop
Baie cu duș
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Camer─â pentru bagaje
Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â - zilnic
Sal─â de conferin╚Ťe - cu plata
Saun─â
Închirieri auto
Meniu à la carte
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Fierb─âtor
Mas─â
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Chicinet─â
Ma┼čin─â de sp─âlat
Telegondol─â - la 400 m
Baie ruseasc─â - cu plata

Locatie