Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Elina este o proprietate de 3 stele care se afl─â în Pamporovo ╚Öi ofer─â piscin─â interioar─â ╚Öi centru spa/ wellness care asigur─â servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilit─â╚Ťile de la Elina includ ╚Öi sal─â de fitness. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice.

Camerele luminoase de la Elina sunt dotate cu mochet─â, aer condi╚Ťionat, Tv ╚Öi seif. Unele camere au balcon cu vedere la munte. În camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard.

La Elina oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie un restaurant care serve╚Öte mâncare în stil bufet ╚Öi à la carte. Buc─ât─âria local─â de la Elina propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipse╚Öte centrul de wellnes ╚Öi spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa la masaj sau la saun─â. Elina are în dotare jacuzzi. În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â interioar─â pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie.

Oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie numeroase activit─â╚Ťi. În timpul zilei, la Elina amatorii de divertisment pot juca tenis de mas─â sau biliard.

O sal─â de fitness cu echipamente necesare pentru o gam─â variat─â de exerci╚Ťii fizice este la dispozi╚Ťia celor interesa╚Ťi. Elina este o alegere excelent─â pentru c─âl─âtorii interesa╚Ťi de natur─â. Împrejurimile ofer─â posibilitatea organiz─ârii de ore de c─âl─ârie.

În gr─âdina de la Elina exist─â un loc de joac─â pentru copii special amenajat. Copiii au la dispozi╚Ťie canale TV, jocuri ╚Öi puzzle-uri.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate mai cuprind un lift ╚Öi o camer─â pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea ofer─â ╚Öi serviciul de sp─âl─âtorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Plovdiv, situat la o distan╚Ť─â de 89 km.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Elina sunt: Telegondola Pamporovo - 1,0 km, Studenetz 2 - 1,6 km, Studenetz 3 - 2,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: locală, europeană, Meniu: Bufet și à la carte

Puncte de interes
Studenetz 2 - 1,6 km
Studenetz 3 - 2 km
Smolyan Lakes - Snezhanka - 4 km
Stoykite - Snezhanka - 8 km
Telegondola Pamporovo - 1 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Plovdiv - 89 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Lift
Jacuzzi
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Canale TV pentru copii
Lounge SPA
Accesibil cu scaunul cu rotile
Depozit schiuri
Vedere la munte
Gr─âdin─â
C─âlc─âtorie - cu plata
Sp─âl─âtorie - cu plata
Teras─â
Loc de joacă în aer liber
Sal─â de fitness
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Aer condi╚Ťionat
Baie cu cadă sau duș
Camer─â pentru bagaje
Jocuri și puzzle-uri
Camer─â cu aburi
Mochet─â
Chiuvet─â joas─â de baie
C─âl─ârie - cu plata
Saun─â
Piscină interioară încălzită
Tenis de mas─â - cu plata
Telegondol─â - la 1 Km

Locatie