Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Forest Nook Aparthotel


Descriere

Forest Nook Aparthotel este o proprietate de 3 stele care se afl─â în Pamporovo ╚Öi ofer─â piscin─â interioar─â ╚Öi centru spa/ wellness care asigur─â servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilit─â╚Ťile de la Forest Nook Aparthotel includ ╚Öi sal─â de fitness. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice.

Sunt disponibile 150 camere. Camerele luminoase de la Forest Nook Aparthotel sunt dotate cu parchet ╚Öi Tv. Fiecare camer─â dispune de minibar. În camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Cur─â╚Ťenia in camer─â se face zilnic. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard.

La Forest Nook Aparthotel oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie 2 restaurante unde pot savura mânc─âruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din buc─ât─âria local─â ╚Öi interna╚Ťional─â a╚Öteapt─â s─â fie degustate în fiecare zi. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipse╚Öte centrul de wellnes ╚Öi spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa la masaj sau la saun─â. Forest Nook Aparthotel are în dotare jacuzzi. În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â interioar─â pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie.

O sal─â de fitness cu echipamente necesare pentru o gam─â variat─â de exerci╚Ťii fizice este la dispozi╚Ťia celor interesa╚Ťi.

Copiii au la dispozi╚Ťie canale TV speciale pentru ei.

De asemenea oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie un lounge cu televizor. Printre alte servicii proprietatea ofer─â ╚Öi serviciul de sp─âl─âtorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Plovdiv, situat la o distan╚Ť─â de 93 km. La cerere proprietatea organizeaz─â transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Forest Nook Aparthotel sunt: Telegondola Pamporovo - 800 m, Studenetz 2 - 1,6 km, Studenetz 1 - 2,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 (taverna) - Bucătărie: locală, grătar, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Studenetz 2 - 1,6 km
Studenetz 1 - 2 km
Smolyan Lakes - Snezhanka - 2,4 km
Studenetz 3 - 3,2 km
Stoykite - Snezhanka - 4,9 km
Telegondola Pamporovo - 800 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Plovdiv - 93 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Lift
Jacuzzi
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 restaurante
Canale TV pentru copii
Depozit schiuri
Apartamente
╚śezlonguri
Sp─âl─âtorie - cu plata
Meniu à la carte
Sal─â de conferin╚Ťe - cu plata
Sal─â de fitness
Baie cu cadă sau duș
Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â - zilnic
Camer─â cu aburi
Saun─â
Tv ├«n spa╚Ťiile comune
Pardoseal─â de lemn sau parchet
Transfer la telegondol─â
Telegondol─â - la 800 m
Piscin─â interioar─â (deschis─â tot anul)

Locatie