Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel CLASS este alegerea ideala pentru turismul de afaceri si agrement. Atmosfera business, eleganta acestui hotel din Baneasa este data de designul clasic, menit sa va cucereasca prin simplitate si prin standardele inalte impuse in ceea ce priveste calitatea, curatenia si perseverenta.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - cu control individual, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, halat de baie, papuci de casa, birou. Numar total camere: 58 Single: 3 Duble: 52 - 15 camere cu 2 paturi si 37 camere cu pat matrimonial Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 150 locuri, parcare proprie - monitorizata, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, lounge bar, camera de bagaje, terasa, gradina interioara. Servicii: room service, spalatorie, calcatorie, servicii de concierge si secretariat (tehnoredactare, fotocopiere si transmitere de documente), primirea / transmiterea corespondentei, informatii turistice, serviciu de trezire, transfer la / de la aeroport.
Locatie:
Hotelul CLASS este situat in apropierea lacului Baneasa, la doar 10 minute de Aeroportul Otopeni, la 5 minute de centrul expozitional ROMEXPO.
Politici:
Check-in: ora 14:00. Check-out: ora 12:00.
Servicii masa:
Restaurantul Hotelului CLASS ofera un meniu diversificat si sanatos, cu specific international.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - un copil cu varsta pana la 6 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 4 - Sala Atlas (130 de metri patrati), Sala Meteora (70 de metri patrati), Sala Olimpia (suprafata 30 de metri patrati), Sala Athena (suprafata 28 de metri patrati). Salile dispun de aer conditionat, flipchart, markere, proiector, pointer laser, conexiune internet wireless, separeu pentru pauza de cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.