Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARAPYA DEL SOL


Descriere

Descriere hotel
Capul Arapya situat pe malul Marii Negre este situat intre localitatile Lozenets si Tsarevo, la 70 km sud de Burgas si 17 km de Primorsko. Plaja are 3 golfuri, o plaja mare, o plaja mica si o plaja cu midii, inconjurate de paduri de pin. Resortul este potrivit pentru iubitorii de surf, yachting, pescuit si scufundari. In apropiere se afla rezervatiile naturale Ropotamo, Veleka si Rezovska. Complexul Arapya de Sol este amplasat la 150 m de plaja.
Complexul Arapya del Sol a fost complet renovat in anii 2016 - 2017 si este format dintr-un hotel si 7 vile separate, cu 3 etaje. Atat in corpul de hotel cat si in vile se afla duble si apartamente (dar nu este tarif diferentiat pe cladiri, de aceea nu se garanteaza cladirea).
Camere hotel
Camere: dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar, balcon/ terasa.


Facilitati hotel
Facilitati: complexul Arapya del Sol dispune de restaurant, lobby bar (in corpul de hotel), piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, sauna, fitness, loc de joaca copii, programe de animatie si divertisment, parcare. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Descriere masa
All Inclusive


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.