Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Paradis


Descriere

Situat intr-o zona rezidentiala linistita, la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului, Hotelul Paradis are o zona de spa, care include o piscina, o sauna uscata si o cada cu hidromasaj.
Proprietatea ofera camere cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu plasma si acces gratuit la internet Wi-Fi. Pentru confortul dumneavoastra, baia include halate de baie, papuci si articole de toaleta gratuite.

Este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Restaurantul Hotelului Paradis serveste preparate rafinate din bucataria internationala si o selectie larga de vinuri argentiniene. Acest hotel ofera un bogat mic dejun, iar oaspetii pot comanda anumite mancaruri. Micul dejun poate fi servit foarte devreme in cazul in care trebuie sa ajungeti la aeroport.

De la Hotelul Paradis oaspetii pot ajunge cu usurinta la centrul de expozitii Expo Transilvania si la magazinele exclusiviste din Iulius Mall, situat la 7 minute de mers cu masina. Aeroportul International Cluj-Napoca este la doar 6 km.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.