Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONT ROSA


Descriere

Mont Rosa este o proprietate de 3 stele situată în Calella care oferă camere cu vedere la mare, un restaurant, o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu cadă sau duș. Camerele luminoase de la Mont Rosa sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic.

Mont Rosa pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Girona Costa Brava, situat la o distanță de 33 km.

Cele mai apropiate atracții de Mont Rosa sunt: Silence Spa - 300 m, Blanes Convent - 14,0 km, Gnomo Park - 16,0 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Umbrele de soare
TV
Telefon
Seif - cu plata
Vedere la mare
Balcon
Wi-Fi camere - cu plata
Wi-Fi zone publice - cu plata
Birou
Șezlonguri
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Piscină exterioară
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Tv în spațiile comune
Facilități business - fax/ copiator - cu plata
Baie cu duș