Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Casa Domneasca


Descriere

Pensiunea Casa Domneasca**** a fost construita in anul 2007, in apropierea Bisericii Domnesti si a Ruinelor domnesti San Nicoara, pe o colina la poalele careia se intinde municipiul Curtea de Arges in toata splendoarea lui.

Locul in care este amplasata Casa Domneasca****, in chiar centrul orasului (la o distanta de numai 150 m pana in piata publica din fata Curtii Domnesti), dar intr-o zona patriarhala, inconjurata de multa verdeata si extrem de linistita, pe o colina care da o tinuta impunatoare constructiei, imprima unicitate locatiei.

Accesul dinspre Bucuresti, care se afla la o distanta de 150 km de Curtea de Arges, se face pe autostrada A1 (pe o lungime de 120 de km, inclusiv centura de ocolire a municipiului Pitesti) si apoi in continuare pe DN7C care duce pe Transfagarasan catre Sibiu.

Accesul dinspre Ramnicu Valcea si Sibiu (situat la 150 km de Curtea de Arges), se face pe E 81 si apoi pe DN 73C dinspre vest.

Accesul dinspre Campulung si Brasov (situat la 139 km de Curtea de Arges) prin culuarul Rucar-Bran, se face pe DN 73 dinspre est.

Accesul dinspre Sibiu, pe Transfagarasan pe la Balea Lac (care se afla la o distanta de 94 km de Curtea de Arges), se face pe DN7C dinspre nord.

Facilitatile moderne ale casei (piscina acoperita, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness, internet wireless, televizoarele LCD), impreuna cu decorurile clasice, semineul si muzica ambientala, fac din Casa Domneasca**** locul ideal pentru odihna si recuperare dupa efectele provocate de stresul omniprezent in viata noastra.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie