Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hanul Crisan


Descriere

In inima vie a tinutului indepartat, in nepretuitul decor salbatic al Deltei Dunarii, acolo unde traditiile pescaresti au origini stravechi si intregul univers al locatarilor se imbina armonios cu natura, acolo este situat Hanul Pescarilor Crisan. Satul al carui nume il poarta, este situat asadar, pe cel mai navigat dintre Canalele Dunarii, pe canalul Sulina.

Ambianta si decorul caracterizate de o distinctie in design si amenajarile imprejurimilor, atat a hanului cat si a intregii zone, atrag turistii in cea mai mare masura pentru a petrece o vacanta desavarsita in relaxare si buna dispozitie neintrerupta. Atmosfera din Delta Dunarii abunda pretutindeni, prin peisaje de vis, iar hanul, aflandu-se in inima deltei, reflecta cu fidelitate toate elementele pescaresti, aroma salbatica a florei si faunei precum si pulsul local, unul parca rupt de cotidian, aparte in cele mai mici amanunte.

Ceea ce mai oferim pe langa restaurantul pus la dispozitie, sunt petreceri organizate nunti, botezuri, onomastici, petreceri private, team building, etc. Si pentru ca vacanta la noi sa fie cea mai tentanta, va asiguram loc de plaja, pescuit pe pontoanele din locatie, rummy, table, sah, etc., toate pentru a va asigura o sedere de neuitat.


Hanul Pescarilor Crisan va pune la dispozitie 19 camere (8 camere duble,4camere twin,7 camere triple si 2 apartamente(2 dormitoare+salon). Se pot caza 54 persoane. Camerele sunt dotate cu televizor, , 8 camere au instalatie de climatizare,camerele nu detin frigidere.
Pt rezervare se solicita avans de 200 RON de camera rezervata.
Hanul Crisan poate oferi la cerere transportul turistilor din municipiul Tulcea si Murighiol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.