Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA DAN SI ELENA


Descriere

Vila Dan si Elena, situata la nici 100 m de malul bratului Sf. Gheorghe al Dunarii, ofera turistilor posibilitatea de a petrece o vacanta intima,departe de zgomotul oraselor.


Aflata in imediata apropiere a Dunarii si la cateva minute de rezervatia Deltei Dunarii, vila Elena va asteapta cu un numar de 16 camere (dotate cu Tv, bai proprii, aer conditionat si internet wireless), o curte generoasa cu foisor, spatiu verde si piscina. Dispune si de o sala de mese de 40 de locuri, iar in locatie se pot organiza team-buildinguri sau orice alt fel de intilniri. Organizeaza plimbari cu barcile proprii in rezervatia Deltei si partide de pescuit care va vor lasa impresii de neuitat.


Obiective turistice: Manastirea Halmyris, ruinele Cetatii Halmiris, Acvariul Deltei Dunarii din Tulcea, Muzeul Deltei si altele. Aici veti gasi o atmosfera intima, placuta.
Localitatea Mahmudia se afla pe malul bratului Sfantu Gheorghe iar la pensiune puteti ajunge cu masina fara sa fiti conditionati de orice mijloc de transport pe apa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.