Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Conacului Archia se află într-o zonă rurală liniștită la 3 km de orasul Deva și oferă 17 camere tematice spatioase un dulex si 1 vila pe domeniu Pe cele 10 hectare ale domeniul se pot face numeroase activitati de agrement printre care se nu

Deva

Conacul Archia se afl intr-o zon rural linistit la 5 km de Deva si ofer camere cu aer conditionat si acces gratuit la internet WiFi Acesta ofer numeroase activitti de agrement si are o piscin in aer liber si o saun Fiecare camer de la Conacul Archia . . .

Deva

Conacul Archia este situat intr-o zona rurala linistita la 5 km de Deva si asigura numeroase activitati de agrement are o piscina in aer liber si o sauna Fiecare camera de la Conacul Archia este amenajata individual si este prevazuta cu aer condition . . .

Deva

Situata la 20 de minute de mers pe jos de Cetatea Deva si Aqualand Deva Vila Roma a fost redecorata in 2014 i ofera camere cu aer conditionat i balcon Accesul la internet Wi-Fi este gratuit in intreaga cladire iar parcarea privata este disponibila gr . . .

Vila Sarisa este o unitate de cazare situata intr-o zona de case linistita care ofera 6 camere si un apartament celor interesati Toate spatiile de cazare ofera climatizare minibar si baie proprie Parcarea este gratuita Unitatea are si o camera dest . . .