Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Marina Beach este o proprietate de 5 stele care se află pe malul mării, în Duni, și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Marina Beach includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 261 camere. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Marina Beach sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Marina Beach oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Marina Beach amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Marina Beach organizează spectacole cu muzică live, discotecă și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Marina Beach dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la o distanță de 27 km.

Cele mai apropiate atracții de Marina Beach sunt: Sozopol Port - 5,4 km, Amphitheatre Apoloniya - 5,6 km, Rezervația Ropotamo - 6,3 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Lift
Seif
Umbrele de soare
Teren de tenis
Darts
Schimb valutar
Ciclism
Minigolf - cu plata
Windsurfing - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Meniu bufet
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Magazin de suveniruri
Club pentru copii
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
Aqua Aerobic
2 restaurante
Minidisco
Wi-Fi camere - cu plata
Mic dejun tip bufet
Wi-Fi zone publice - cu plata
3 baruri
Bufet pentru copii
Meniu pentru copii
Parcare la proprietate
Lobby bar
Polo
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Zonă pentru fumători
Sală de fitness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Plajă - la 20 m
Volei pe plajă
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Mochetă
Discotecă
Tenis de câmp

Locatie