Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mondial

   Eforie Nord, Romania


Descriere

HOTEL: la 100 m de plaja; 3 etaje, 8 camere single, 21 camere duble si 30 camere triple. Terasa cu gradina, bar la receptie, piscina, internet cablu si wireless-gratuit, loc de joaca pentru copii, lift, parcare gratuita pazita.

CAMERE: mobila din lemn masiv, mocheta, balcoane cu sau fara vedere la mare, minibar, AC, televizor LCD, telefon, baie,wireless, uscator de par.

COPII: primul copil 0-5 mic dejun gratuit, al doilea copil 0-5 ani achita 10 lei / zi mic dejun; 5-10 ani achita 50% din mic dejun; peste 10 ani achita micul dejun integral. Patul suplimentar (numai la camerele duble) se achita 50 % din tariful pentru adult. 2 copii 0-13.99 ani cazare gratuita si achita micul dejun conform varstei; copil 14-17.99 ani achita 50% din valorea unui loc de cazare si se asigura pat suplimentar; peste 18 ani achita un loc integral.

Pentru copiii intre 0-3 ani se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil.

MASA: restaurant propriu pentru mic dejun (bufet), pranz si cina in sistem a la carte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.