Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Alkion Hotel este o proprietate de 4 stele situat─â în Kriopigi (Halkidiki- Kassandra) care ofer─â un restaurant ╚Öi o piscin─â în aer liber cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recep╚Ťie cu program non - stop ╚Öi închirieri auto. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice. Parcarea este disponibil─â la proprietate gratuit.

Camerele de la Alkion Hotel au în dotare aer condi╚Ťionat ╚Öi Tv. În camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö prev─âzut─â cu foehn. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Cur─â╚Ťenia in camer─â se face zilnic. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefum─âtori.

La Alkion Hotel oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie un restaurant care serve╚Öte mâncare à la carte. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul propriet─â╚Ťii, exist─â cafenea ╚Öi snack bar ideale pentru o gustare rapid─â. Pentru cei care doresc s─â ia masa în natur─â, Alkion Hotel pune la dispozi╚Ťie o zon─â de picnic.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipsesc facilit─â╚Ťile spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare, precum ╚Öi cu un bar unde oaspe╚Ťii pot degusta b─âuturi alcoolice sau r─âcoritoare. Proprietatea are o piscin─â care ofer─â o vedere panoramic─â asupra întregii zone

Oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie numeroase activit─â╚Ťi, atât ziua cât ╚Öi seara. În timpul zilei, la Alkion Hotel amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de mas─â.

În zon─â se organizeaz─â sesiuni de scufund─âri ╚Öi se poate practica ciclism. Alkion Hotel este o alegere excelent─â pentru c─âl─âtorii interesa╚Ťi de natur─â. Împrejurimile ofer─â posibilitatea organiz─ârii de tururi de mers cu bicicleta, precum ╚Öi sesiuni de snorkelling. Alkion Hotel ofer─â serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În gr─âdina de la Alkion Hotel exist─â un loc de joac─â pentru copii special amenajat. Copiii au la dispozi╚Ťie canale TV speciale pentru ei.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate cuprind ╚Öi o camer─â pentru bagaje ╚Öi un lounge cu Tv. Biroul de turism de la Alkion Hotel poate furniza informa╚Ťii turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distan╚Ť─â de 69 km. La cerere proprietatea organizeaz─â transfer la/de la aeroport.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: à la carte

Plaje în vecinătate
Kriopigi Beach Nisip alb - 1,1 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 69 km
Aeroportul Skiathos - 96 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Cafenea
Umbrele de soare
Ciclism
Snorkelling
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Birou de turism
Spa/ Wellness
Canale TV pentru copii
Bufet pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Parcare la proprietate
Transfer la/ de la aeroport
╚śezlonguri
Gr─âdin─â
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Recep╚Ťie non-stop
Camere pentru nefum─âtori
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Piscin─â cu vedere panoramic─â
Plaj─â public─â
Închirieri biciclete - cu plata
Camer─â pentru bagaje
Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Plaj─â
Tenis de mas─â
Loc de joacă în aer liber
Bibliotec─â
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Prosoape de plaj─â
Prosoape pentru piscin─â
Bar la piscin─â
Tv ├«n spa╚Ťiile comune
C─âlc─âtorie
Scufund─âri
Zon─â de picnic
Cordon de urgen╚Ť─â ├«n baie
Toaletă cu mânere
Toaletă înaltă
Chiuvet─â joas─â de baie
Ghidare auditiv─â
Snack bar

Locatie