Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

White Lagoon Resort


Descriere

Amplasată în Kavarna, White Lagoon Resort este o proprietate de 4 stele care oferă plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare și 2 piscine exterioare. Facilitățile de la White Lagoon Resort includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele de la White Lagoon Resort sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La White Lagoon Resort oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, White Lagoon Resort oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, White Lagoon Resort organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. White Lagoon Resort este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. White Lagoon Resort oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV, jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici White Lagoon Resort oferă cărucioare.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

White Lagoon Resort dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 38 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de White Lagoon Resort sunt: BlackSeaRama Golf Club - 1,5 km, Lighthouse Golf Club - 2,3 km, Palatul reginei Maria - 7,3 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: fructe de mare, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Lift
Seif
Umbrele de soare
Sală de fitness
Bancomat
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
4 baruri
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Club pentru copii
2 restaurante
Canale TV pentru copii
Fotbal
Lounge SPA
Bufet pentru copii
Meniuri pentru diete speciale
2 piscine exterioare
Șezlonguri
Grădină
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Cameră de jocuri
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Bar pe plajă
Cărucioare
Plajă - la 50 m
Bar la piscină
Manichiură & pedichiură - cu plata
Servicii de înfrumusețare
Jocuri și puzzle-uri
Tobogane cu apă
Tenis de câmp
Snack bar