Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santa Marina


Descriere

Santa Marina este o proprietate de 3 stele situată în Agios Nikitas (Lefkada) care oferă camere cu vedere la mare, un restaurant, o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Fiecare cameră dispune de minibar. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu cadă sau duș. Camerele luminoase de la Santa Marina sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere.

La Santa Marina oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Santa Marina propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 20 km.

Cele mai apropiate atracții de Santa Marina sunt: Alikes - 9,0 km, Muzeul de Arheologie din Lefkada - 10,0 km, Piața Marka - 10,0 km.


Restaurante:
Santa Marina Restaurant - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Umbrele de soare
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Parcare la proprietate
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Aer condiționat
Terasă
Cameră pentru bagaje
Baie cu cadă sau duș
Grătar
Facilități business - fax/ copiator
Baie cu duș

Locatie