Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Olga Lounge Hotel (Lygia)


Descriere

Hotelul Villa Olga Lounge din insula Lefkada din Grecia se straduieste sa fie o panza pe care vizitatorii isi pot colora visele de vara. Serviciul exceptional, prietenos si romantismul atent realizat de care se bucura clientii sunt elemente care ating perfectiunea pentru un sejur relaxant in Lefkada. Este un hotel mic, ideal pentru toata lumea care cauta o vacanta confortabila si relaxanta pentru a se bucura de frumusetea naturala pe care hotelul o poate oferi in cea mai renumita plaja din insula Lefkada.

Un loc perfect pentru vacanta de vara in insula usor accesibila Lefkas (Lefkada), Villa Olga ofera tuturor oaspetilor sai facilitatile si serviciile care contribuie la o vacanta perfecta. O multime de facilitati moderne bine organizate si servicii complete pot asigura un sejur convenabil, placut si relaxant.

Acest hotel este format din apartamente junior, studiouri lux, studiouri standard si apartamente lux complet echipate, special concepute pentru a oferi oaspetilor un sejur confortabil. Bine organizate pana la ultimul detaliu, studiourile deosebit de frumoase reflecta un ton placut de farmec de vara si design distinctiv. Luxul si simplitatea sunt doua elemente combinate in armonie pentru a va face sederea cat mai convenabila si placuta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie