Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avala Resort and Villas


Descriere

LOCALIZARE: la 100 metri de plaja cu pietricele (pebbles),la 2 km de statia de autobuz si la numai 20 km de aeroport. Este unimpresionant hotel contemporan la cativa pasi de orasul vechi si de port.

FACILITATI HOTEL: 2 piscine exterioare, sezlonguri siumbrele la piscine, lifturi, spalatorie si curatatorie, piscine interioara,bar, parcare, restaurant, restaurant a la carte, bar panoramic, Avala Pub, barla plaja, pizzeria, room service (09:00-23:00), taverna, fax, terasa, salon deinfrumusetare, centru SPA/Welness, fitness, masaj, solar, sauna, piscina pentrucopii, sala de conferinte. Nu este permis accesul cu animale de companie.

CAPACITATE HOTEL: Camere standard: 73 de camere duble/twincu balcon si vedere la munte, 41 de camera duble/twin cu balcon si vedere lamare. Camere superior : 48 de camere cu vedere la munte si 32 de camera cuvedere la oras/mare.

FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipatecu : telefon, TV prin satelit, minibar, baie cu cada/dus si uscator de par, halitesi papuci de baie, conexiune la internet, seif, incalzire /aer conditionat.Camerele standard au in jur de 28 mp. Camerele superior au intre 48 si 56 mp,balcon spatios, living cu canapea, pat dublu / 2 paturi twin, 2 TV prinsatelit, birou de lucru, baie spatioasa.



Taxa locala: 1.5 euro /persoana /zi se plateste de catre turisti direct la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.