Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Boutique Hotel Square by Aycon


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este la cateva minute de mers pe jos de plaja ( 200 metri Slovenska Beach ), statia de autobuz principala din Budvaeste la 700 metri de plaja iar Aeroportul International Tivat este la 21 km de proprietate.


FACILITATI HOTEL: receptie, Pizzeria 19.91 ( pizza, bucatarie europeana si mediteraneeana) , Restaurant Atrium ( bucatarie international si mediteraneeana, bufet si a la carte) , lounge bar, terasa, piscina interioara cu vedere panoramica, bar la piscina, centru SPA /Wellness cu saune, Jacuzzi, diverse tratamente cosmetice si terapii, centru fitness, conexiune la internet wireless, parcare, loc de joaca pentru copii, snack bar, bufet pentru copii,salon de cosmetica.

FACILITATI CAMERE: Camerele superior au vedere la mare, o suprafata de 28 mp , pat dublu ( 180 x 200 cm ), canapea, aer conditionat,seif, TV LCD, conexiune la internet wireless, mini bar, balcon, baie cu dus si uscator de par. Camerele Standard au vedere la mare, o suprafata de 24 mp, pat dublu-twin ( 90 x 200 ) si aceleasi facilitati ca si camerele superior. Camerele deluxe au 35 mp, pat dublu 180 x 200 cm , canapea.

Taxa locala: 1.5 euro/persoana/zi se plateste direct decatre turisti la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.