Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: in centrul orasului Budva cu vedere panoramica la Marea Adriatica. Faleza principala, orasul vechi si portul ( 350 metri) sunt aproape de hotel, durata transferului de la Aeroportul International Tivat estede 30 minute (16,5 km).


FACILITATI HOTEL: receptie 24 ore , conexiune la internet wireless, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, lifturi, inchiriere masini, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, muzica live, lounge bar, bar la piscine, restaurant cu terasa, nu este permis accesul cu animale de companie, parcare, centru SPA /Wellness cu diverse tratamente cosmetice si terapii, terrace bar, VIP bar, room service, Sali conferinta.

FACILITATI CAMERE: Camerele standard sunt spatioase, moderne, decorate in culori calde si naturale si dispun de : vedere la parc/oras sau mare, TV cu ecran plat prin cablu, minibar, aer conditionat, seif, balcon spatios cu masuta si scaune, birou, baie cu dus si uscator de par, capacitate maxima 2 persoane.

Taxa locala: 1.5 euro/persoana/zi se achita de catre turisti direct la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.