Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Slavija


Descriere

LOCALIZARE: la 250 metri de plaja Slovenska, la 1,5 km de centrul istoric al Budvei si la 20 km de Aeroportul International Tivat.


FACILITATI HOTEL: Construit in 2019 hotelul ofera vederi spectaculoase catre mare si oras in special din piscina cu efect infinity sau din cea de pe acoperis, bar panoramic la piscine, centru SPA / Wellness cu saune, hammam, masaj, diverse tratamente cosmetice si terapii, sala de fitness, conexiune la internet wireless, parcare, live cooking, terasa, restaurant,lobby bar, snack bar.

Check in : 15:00, Check out: pana la ora 11:00

FACILITATI CAMERE: Camerele duble au 29 - 38 mp, baie cu dus si uscator de par, posibilitatea de a prepara cafea in camera, aer conditionat, pat dublu / 2 paturi twin, canapea ( 150 x 180 cm ), halate si papuci de baie, minibar, TV LCD , telefon, fier de calcat, seif. Camerele sunt distribuite de la primul etaj pana la etajul 7. Capacitate maxima 2 persoane. Camerele superiorau 38-41 mp pot acomoda pana la 3 persoane si sunt localizate de la primul etaj pana la etajul 6 al hotelului. Camerele Junior suite au capacitate de 2 persoane, suprafata 48 -53 mp , pat dublu ( 2 x 2 m ) sau 2 paturi twin, zona de relaxare cu fotolii si masuta, baie cu cada si dus separate.

Taxa locala: 1.15 euro /persoana/zi se plateste de catre turisti direct la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.