Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JS Palma Stay (Adults Only)

   Can Pastilla, Spania


Descriere

Situată în Can Pastilla (Mallorca), la o distanță de 100 m de plaja Cala Estancia, această proprietate de 4 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Js Palma Stay includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Camerele luminoase de la Js Palma Stay sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Js Palma Stay oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Js Palma Stay oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Js Palma Stay are în dotare jacuzzi În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Js Palma Stay amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Js Palma Stay este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Js Palma Stay oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Js Palma Stay are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 2,1 km.

Cele mai apropiate atracții de Js Palma Stay sunt: Portul de agrement San Antonio de la Playa - 300 m, Palma Aquarium - 1,6 km, Mega Park Nightclub - 3,9 km.


Restaurante:
Naima - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Lift
Umbrele de soare
Sală de fitness
Jacuzzi
Ciclism
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
TV
Telefon
Meniu bufet
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Accesibil cu scaunul cu rotile
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Concierge
Saună
Șezlonguri
Tenis de masă - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Parcare pe stradă
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Bar la piscină
Plajă - la 100 m
Piscină încălzită
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Toaletă cu mânere
Toaletă înaltă